Sök

Om oss

Om oss

Vi på Intellectual Capital Sweden tycker att det är alldeles för mycket fokus på det finansiella nuförtiden. Företagsledningar världen över lägger mycket tid på att diskutera och följa upp finansiella siffror, istället för att fokusera på att utveckla de värden som faktiskt skapar framgång i företaget.

Intellectual Capital hjälper företag att synliggöra och utveckla deras dolda värden och tillgångar, så kallade intangibles. Vi gör det med syfte att öka lönsamheten och produktiviteten i dessa organisationer.

Till vår hjälp har vi utvecklat en världsunik analysplattform som vi även har licensierat till samarbetspartners i över 30 länder. Sedan starten 1997 har vi genomfört över 400 projekt på 4 kontinenter och i alla sorters branscher.

Vår långa kundlista innefattar bland annat företag som Hitachi, Nissan, Tata Group, Goodyear, Ericsson, TeliaSonera, SEB, Eniro, Industri Kapital, och Svenska Spel, för att nämna några.

Vår internationella blogg

Blogg

Tillsammans med några av våra internationella partners driver vi en spännande blogg om intangibles (företagets värdeskapare).

 

Läs blogg
Intellectual Capital Sweden | Kungsgatan 66, 6tr, 111 22 Stockholm, Sweden | Tel +46 8 612 91 00. Fax +46 8 612 91 12 | mail@intellectualcapital.se | Intellectual Capital Sweden © 2009